duminică, 17 iulie 2011

IUBIREA SFINTESTE OMUL

                 Omenirea nu mai dorește să se dezvolte spiritual astfel se va distruge integritatea globală a planetei. Mai există însă o cale de salvare, o cale magică, care este simplă și la îndemâna noastră, a tuturora - IUBIREA APROAPELUI .

Boala care stăpânește astăzi omenirea este ,,Ura,,. Aceasta a apărut din cauza incapacității omului de a trăi corect după legile divine moștenite de la strămoși. Uitînd de aceste legi am uitat, pur și simplu, să fim fericiti.

Trebuie să avem aspirații mereu mai înalte, neintrerupte, spre a dezvolta și a ridica întreaga societate cătr un nivel spiritual dumnezeiesc. Trebuie să readucem  în lume BINELE și PACEA.

Este imperios necesar să schimbăm cursul vieții pe Pământ.

Anatolie Monahul

Un comentariu:

  1. Virtutea straluceste in om, dar nu vede stralucirea ei decat cel ce este luminat de stralucirea virtutilor din el. Cei rai, fiind in intunericul raului, nu vad decat ceea ce este rau in omul care face binele, caci nici cel bun nu este in totalitate lipsit de pacate ! Vedem rautatea din oameni, dar nu vrem sa vedem si scanteia binelui din oameni . Nedorind sa o vedem, refuzam sa-i iubim, sa-i respectam, sa-i ajutam, dar de fapt aratam cat suntem de intunecati de raul din noi in relatiile cu ceilalti semeni !

    RăspundețiȘtergere